Beste start siden gullsesongen

Ingen kan beskylde Castilla for å spille defensiv fotball.

Ungguttene på andrelaget viste fantastiske offensive ferdigheter forrige sesong, og har ikke latt seg hindre av å rykke opp til Segunda División. Etter de første seks kampene har Alberto Torils mannskap scoret 13 mål, noe som tilsvarer et snitt på mer enn to mål per kamp.

Lagets toppscorer heter Jesé Rodríguez. I sommer ble 19-åringen toppscorer i U19-EM, og vidunderbarnet har fortsatt i samme spor for klubblaget. Ingen i Segunda División har så langt scoret flere mål enn Jesé, som står med fem nettkjenninger.

Juanfran og den russiske U21-landslagsspilleren Denis Cheryshev har begge scoret to mål, mens Álvaro Morata, Borja García, Óscar Plano og Pedro Mosquera har scoret ett mål hver.

Real Madrids andrelag har faktisk ikke fått bedre uttelling offensivt på de 15 siste sesongene i Segunda División. Forrige gang de unge og lovende stod igjen med flere mål etter seks runder var i 1983/1984-sesongen, da La Quinta del Buitre ledet an for Castilla.

Med spillere som Emilio Butragueño, Manolo Sanchís, Martín Vázquez, Míchel og Miguel Pardeza på laget, noterte et av tidenes beste Castilla-mannskap seg for hele 15 nettkjenninger på de seks første kampene. Faktisk endte man opp med å ta tittelen den sesongen.

Kan årets Castilla-mannskap kopiere La Quinta del Buitre og gå helt til topps i Segunda División?

Pmn6