Jése toppscorer i Liga Adelante

Deler førsteplassen med Sabadells Anibal etter seks serierunder.

Real Madrid Castilla har fått en pangstart offensivt i Liga Adelante denne sesongen. Etter seks serierunder har laget scoret hele 13 mål, og en av lagets angrepsspillere har markert seg på toppscorerlisten. Jése Rodriguez har scoret fem mål på de seks første serierundene, og deler førsteplassen om Pichichi-tittelen med Sabadellspilleren Anibal Zurdo.

19-åringen scorte to mål i den viktige 3-4 seieren borte mot Guadalajara i forrige serierunde. Han satte inn en scoring i hjemmeseieren mot Xerez i den fjerdeserierunden. I kampene mot Sabadell og Villareal, som endte med tap, satte han inn en scoring i hver kamp.

Jesé ble også toppscorer for Spanias u19-landslag i sommeren U19-EM i Estland med fem scoringer. Han scorte blant annet det eneste målet i 1-0 seieren mot Hellas i finalen.

Castillas pangstart offensivt har desverre ikke gitt dem alt for mange seire i Segunda Division hittil. Laget har vunnet tre kamper og tapt tre, og ligger foreløpig på en 11. plass på tabellen. Som nevnt har laget scoret hele 13 mål, kun slått av Barcelona B (4. plass) og Almería (3.plass) som har scoret 14. Problemet hos laget ligger heller bakover, da laget også har sluppet inn 13 mål. Kun Guadalajara (22 plass - sist på tabellen) med 17 baklengs og Las Palmas (19.plass) med 14 baklengs har sluppet inn fler.

Pmn6