Før Castilla - Ponferradina

Real Madrid Castilla jakter sesongens tredje hjemmeseier.

Castilla - Ponferradina
Runde 7
Fredag 28. september
Klokken 21.00
Marca TV

Etter en svært solid forestilling mot Guadalajara, hvor laget kapret sin første seier på bortebane, vender Alberto Torils menn tilbake til Estadio Alfredo Di Stéfano. Forrige oppgjør på eget gress endte i tap, men før det hadde ikke Castilla tapt på hjemmebane siden desember, noe som beviser hvor vanskelige de er å slå.

Ustabile unggutter

Dagens motstander heter Ponferradina og er for øyeblikket ligaens 20. beste lag. Castilla er nok favoritter til å vinne oppgjøret, men Real Madrid-ungguttene har vært fryktelig ustabile denne sesongen. Faktisk har man vunnet annenhver runde så langt og tapt de resterende kampene. I tillegg var laget favoritter også mot Sabadell, men der endte det som kjent i et surt nederlag.

Castilla kommer til å sette sin lit til Jesé Rodríguez, som for øyeblikket er toppscorer i Segunda División. 19-åringen scoret to mål mot Guadalajara og er dermed oppe i fem mål på seks kamper.

Alberto Toril har plukket ut en solid tropp. Førstelagsspillerne Jesús Fernández, Álvaro Morata og Nacho Fernández er ikke med i planene mot Deportivo, så José Mourinho har valgt å sende dem ned for å forsterke andrelaget. Dette er også de eneste nevneverdige endringene fra forrige hjemmekamp.

Hele troppen:

Keepere: Tomás Mejías og Jesús.

Forsvarsspillere: Nacho, Mateos, Iván og Casado.

Midtbanespillere: Juanfran, Lucas, Denis, Quini, José Rodríguez, Mosquera, Jota, Álex og Borja García.

Angrepsspillere: Óscar Plano, Jesé og Morata.

Pmn6