Castilla tapte i pøsregnet

Spektakulært selvmål av Iván González da ungguttene tapte på Estadio Alfredo di Stéfano.

Real Madrid Castilla møtte fredag kveld Ponferradina til Liga Adelantes sjuende serierunde med ambisjoner om å ta årets fjerde seier. Slik skulle det dog ikke gå.

Castilla var det klart beste laget i hele første omgang, og fikk uttelling på måltavla da Borja Garcia omsatte en gjennombruddspasning fra Jesé Rodriguez i mål. Kvaliteten på spillet var sterkt preget av regnet og inneholdt mange feilpasninger, men Castilla hadde full kontroll defensivt frem til pause.

Gjestene Ponferradina åpnet den andre omgangen langt bedre enn den første, og satte press på Castilla. Etter å ha brent en enorm sjanse, fikk de tilreisende sin utligning etter 59 minutter da Yuri de Souza enkelt kunne plassere et skudd fra innsiden av sekstenmeteren bak Jesús.

Kampen stagnerte kraftig etter utligningen, og kampens underholdningsverdi var heller lav. Castilla hadde dog initiativet i store deler av den siste halvtimen, men maktet ikke å omsette dominansen i banespillet til målsjanser.

Dermed gikk det sånn det ofte gjør. To minutter ut i andreomgangens overtid sleivsparket Castilla-midtstopper Iván González et innlegg fra en Ponferradina-spiller i eget mål, og med det stakk gjestene av med en noe heldig 2-1-seier.

Pmn6