- Jeg har blitt en lagspiller

Jesé snakker ut etter sin 50. kamp for Real Madrids andrelag.

Jesé Rodríguez har hatt en fantastisk start på sesongen. I sommer ble han toppscorer i U19-EM, og etter åtte runder topper han også målstatistikken i Segunda Division. Det meste går på skinner for 19-åringen om dagen, som lot seg intervjue i programmet La Fabrica etter 4-2-seieren over Hércules.

Du spilte din 50. Castilla-kamp mot Hércules. Er du fornøyd?
Ja, jeg er veldig fornøyd med å ha nådd så mange kamper, og det er ingen bedre måte å feire det på enn å vinne oppgjøret.

Hva synes du om kampen?
Det var vanskelig å vinne på Hércules' hjemmebane. Vi åpnet sterkt offensivt, og selv om de scoret to ganger i første omgang, klarte vi å komme tilbake og ta de tre poengene.

Det virket som at laget trengte en sjokkåpning for å komme skikkelig i gang?
Det første målet vekket oss litt til live, spesielt ettersom vi ikke forventet det. I fremtiden kan denne erfaringen bli viktig for oss, for vi er nødt til å konsentrere oss mer i åpningsminuttene. Scoringen til Denis var veldig viktig. Etter målet fikk vi selvtilliten tilbake og spilte langt bedre. Deretter gjorde Jesús to svært gode redninger, noe som var helt avgjørende for våre sjanser i kampen.

Casado scoret på et flott frispark, før du og Morata avgjorde kampen. Hva synes du om målene?
Frisparket var fantastisk, og Jorge har et godt venstreben. Keeperen forventet ikke et så bra skudd, men han var nok litt uheldig på det tredje målet, selv om Morata fikk et godt treff. På mitt eget mål lyktes jeg i å skaffe meg rom fra forsvarsspilleren, og dro utnytte av at keeperen var dårlig forberedt. Han var ikke veldig godt posisjonert.

Klarer dere å tilpasse dere den nye divisjonen?
Vi blir bedre for hver kamp og vokser som et lag. Det var svært vanskelig å komme tilbake etter Hércules' 2-0-ledelse. Vi scorer mange mål, men er nødt til å forbedre oss defensivt. Treneren har troen på oss alle, men han prøver å rette på oss og har rett når han peker ut feilene vi bør unngå. Det er ikke lett i Segunda Division, men vi gjør alltid vårt beste.

Hvordan har du endret deg siden din første kamp med Castilla?
Det var mot Universidad de las Palmas. Etter det oppgjøret har jeg skaffet meg selvtillit gjennom solide prestasjoner i forskjellige kamper. Som juniorspiller var jeg mer egoistisk, men nå har jeg forbedret meg defensivt og som lagspiller. Det er viktig å være klar over når det er riktig å gjøre ting på egenhånd og når du heller bør hjelpe laget.

Hvor mange mål tror du Jesé scorer denne sesongen?

Pmn6