Castilla - Las Palmas 3-2

Jesé Rodriguez scoret igjen.

Castilla klatret opp på 7. plass etter kveldens 3-2-seier mot Las Palmas.

Ungguttene gikk ut i hundre mot øylaget og etter bare 3. minutter headet Borja Garcia Torils menn i ledelsen etter strålende forarbeid av lynvingen Juanfran. Dessverre, som så mange ganger før, rotet Castilla det til bakover og Las Palmas kunne notere seg for balanse i regnskapet bare noen minutter senere.

Selvom de gule fra ferieøya kun stod med seks poeng før kveldens kamp var det ingen som spådde at dette kom til å bli en lett oppgave. Morata, Nacho og Denis, noen av Castillas beste spillere denne sesongen, er nemlig på U21-landslagsoppdrag med henholdsvis Spania og Russland.

Castilla var det førende laget gjennom store deler av førsteomgang, men det var ikke før man fikk et frispark fra rundt 20 meter at det endelig skulle løsne for toppscoreren Jesé Rodriguez som banket ballen i mål til store glede for de som hadde møtt opp på Estadio Alfredo di Stefano denne sene mandagenkvelden. Lagene gikk til pause og det stod 2-1 til Castilla.

Også i andreomgang var vi vitne til forrykende fotball, men denne gangen var det Las Palmas som skulle score først. Et vakkert gjennomspill til Las Palmas angrepsspiller Machín, som gikk av en mann og kippet den over en sjanseløs Jesus i Castilla-buret.

Bare minutter senere kom det avgjørende målet. Et strålende innlegg langs bakken ble hoppet over av Mosquera og bak han stod ingen ringere enn Lucas som skrudde ballen vakkert i mål fra 14-15 meter.

Castilla står etter kveldens kamp med 15 poeng på 9 kamper og ligger på en finfin 7.plass.

Så du kampen? Hvem syntes du var Castillas beste spiller?