Muntari på prøvespill

Real Madrid tester ghaneser.

Til tross for en flott start på sesongen, hviler ikke Real Madrid Castilla på laurbærene. Lagets trener, Alberto Toril, er fortsatt på utkikk etter forsterkninger. I den anledning har klubben invitert 22 år gamle Tamimu Muntari på prøvespill.

Tamimu Muntari er en defensiv midtbanespiller og var under kontrakt med Tudu Mighty Jets forrige sesong. Ghaneseren er broren til den etablerte Serie A-spilleren Sulley Muntari, som opp gjennom karrieren har representert storklubber som Udinese, Portsmouth, Internazionale, Sunderland og AC Milan.

Sporting Gijóns midtbanespiller, Mandi, forlot Real Madrid Castilla i sommer. Savnet av 23-åringen skal være grunnen til at Alberto Toril nå ønsker seg en forsterkning, ettersom Álex Fernández, José Rodríguez og Pedro Mosquera for øyeblikket er Castillas eneste sentrale midtbanespillere.

Muntari har fått vise seg frem på Valdebebas siden tirsdag. 22-åringen er kjent for sin enorme fysikk og gode skuddben fra distanse. På sine første treningsøkter har Tamimu vist seg å være god med ballen med beina, og skal heller ikke ha vært redd for å ta ansvar på banen.

Bør Castilla signere Muntari i januar, eller finnes det allerede bedre alternativer i ungdomssystemet?

Kilder: AS.com, Defensacentral.com

Pmn6