Jesé har fått sin straff

19-åringen pådro seg rødt kort og spyttet mot en Sporting Gijón-spiller forrige runde.

Hjemmeoppjøret mot Sporting Gijón kunne absolutt gått bedre for Jesé Rodríguez. Tenåringen ble utvist allerede i første omgang, etter at han sparket en Sporting Gijón-spiller. Deretter sendte han av gårde en spyttklyse på vei ut.

Les også: Castilla – Sporting Gijón 2-4

De fleste så for seg en lang og vond straff for Jesé, men i dag ble det klart at unggutten slipper unna med to kamper. Dermed må spanjolen stå over mot Huesca og Recreativo de Huelva. Minst like surt er det nok at han ikke får være med førstelaget i kveldens Copa del Rey-oppgjør mot Alcoyano, en kamp hvor José Mourinho helt sikkert hadde planlagt å gi ham spilletid.

Jesé logget seg inn på sin Twitter-konto like etter kampslutt og beklaget sin oppførsel.

- Jeg vil be om unnskyldning for det jeg gjorde i dag. Både til klubben, presidenten, mine lagkamerater og supporterne. Dette skal ikke gjenta seg, skrev 19-åringen.

Den Las Palmas-fødte lynvingen har allerede mistet hodet ved flere anledninger gjennom sin korte karriere, men forhåpentligvis blir dette et vendepunkt. Jesé er utvilsomt et av de største talentene Real Madrid har produsert de siste årene, og det ville vært synd om hendelser som dette skulle forhindre ham i å gjøre det stort på Santiago Bernabéu.

Tror du Jesé klarer å holde hodet kaldt fremover?

Pmn6