- Det er en ære å være med

Denis Cheryshev kan få sin debut på a-landslagsnivå før han har debutert for Real Madrids a-lag.

Real Madrid Castillas Denis Cheryshev er vanligvis fast innventar på Russlands U21-landslag, som nylig kvalifiserte seg for spill i U21 EM i Isarel sommeren 2013. Nå kan 21-åringen ta et steg videre på landslagsnivå. Det russiske landslagets trener, Fabio Capello, har inkludert Cheryshev i 26-mannstroppen som skal ut i treningskamp mot USA onsdag 14. november.
- Det er en glede å få spille for en slik trener. Det hadde jeg ikke forventet. Mest av alt er jeg veldig glad for å være med, og jeg håper jeg får mulighet til å debutere, uttalte canteranoen til realmadrid.com

Den venstrebeinte kantspilleren, som nå får belønning for sitt harde arbeid, hadde mange gode ord å komme med i forbindelse med innkallingen til troppen.
- Det var veldig uventet. Jeg må takke mine medspillere i Castilla, og Alberto Toril, fordi det er deres fortjeneste at jeg er her.

Som nevnt er 21-åringen til vanlig en del av det russiske U21-landslaget, og har nå muligheten til å debutere på a-landslagsnivå, før han har debutert på Real Madrids førstelag. Han håper han å yte sitt beste for å hjelpe laget.
- På U21-landslaget spiller vi i en 4-3-3-formasjon, og jeg vet ikke hvor treneren ønsker meg, men jeg kommer til å gjøre mitt aller beste og gi alt i den posisjonen jeg blir plassert i. Jeg kjenner ikke spillerne, og heller ikke teneren, men jeg er veldig glad for å være med.

Canteranoen mister Castillas kamp mot Recreativo de Huelva, men han ønsker sine medspillere alt vel.
- På dette laget vet alle hva de må gjøre. Jeg er sikker på at de vil gjøre det bra. Jeg sender dem mange gode tanker, og selv om jeg ikke er der fysisk, kommer jeg til å støtte og heie på laget.

Kilde: realmadrid.com

Pmn6