Før Castilla - Recreativo

Alberto Toril må klare seg uten flere nøkkelspillere mandag kveld.

Runde 12
Mandag 12. november klokken 21:00
Marca TV

Mandag kveld tar Castilla imot Recreativo Huelva i håp om å ende rekken på tre kamper uten tap i Liga Adelante. Ungguttene ligger for øyeblikket på tolvteplass, mens motstander Recreativo innehar syvendeplassen.

Reservelaget har scoret i samtlige av sine atten hjemmekamper i kalenderåret 2012, og vil som vanlig gå ut i hundre for å forlenge denne positive rekken. Så langt har de hvitkledde tatt tre seiere og tapt tre ganger på sine seks hjemmekamper.

Hva angår historikk mellom lagene, er det vertene som har kommet best ut av det. Castilla har vunnet ni ganger, spilt uavgjort tre ganger, og tapt tre ganger mot kveldens motstander. En annen grunn for Castilla til å håpe på et positivt resultat, er Recreativos prestasjoner på bortebane så langt denne sesongen. Kun fire av deres nitten poeng har blitt hentet utenfor eget gress.

Alberto Toril blir nødt til å stille med et amputert mannskap til denne kampen. Antonio Martinez og Pacheco er utilgjengelige på grunn av skade, men det er først og fremst fraværene av suspenderte Jesé og Casado, førstelagsuttatte Morata og Nacho, og landslagsuttatte Denis Cherysev som kommer til å merkes.

Troppen:

Keepere: Tomás Mejías og Jesús Fernández.

Forsvarsspillere: Fabinho, Ríos, Iván, Derik og Mateos.

Midtbanespillere: Omar, Álex, Mosquera, José Rodríguez, Jota, Juanfran, Quini og Lucas.

Angrepsspillere: Óscar Plano, Borja og Raúl de Tomás.

Skal du se kampen?

Pmn6