Før Manchester City - Real Madrid

Mesternes aften på Etihad Stadium onsdag.

Manchester City - Real Madrid
Etihad Stadium
Champions League, 5. Runde – gruppespill
20.45, Viasat Fotball HD
Dommer: Gianluca Rocchi
Tidligere oppgjør: Real Madrid 3 - 2 Manchester City

Det er igjen klart for Mesterliga-oppgjør, og på onsdag gjester Real Madrid Etihad Stadium og Manchester City. Real Madrid ønsker å ta hjem alle poengene for å kunne ta førsteplassen i Gruppe D. Manchester City har på sin side minimal mulighet til Champions League-avansement, men kanskje en tredjeplass og Europa League-spill. Uansett ligger det til rette for en fantastisk kamp på Etihad Stadium.

Les også: Italiensk dommer i Manchester

Dødens gruppe

Gruppe D ble etter trekningen omdøpt til «Dødens gruppe» på grunn av de mange sterke lagene. Til tross for hard motstand (på papiret) er Los Blancos, som forventet, på vei mot avansement. Før morgendagens kamp ligger de ett poeng bak Borussia Dortmund med to kamper igjen, etter å ha tapt poeng til tyskerne i begge oppgjørene.

LAGSVUTMÅLPOENG
Dortmund42206-4 (+2)8
Real Madrid421110-7 (+3)7
Ajax4 1126-8 (-2)4
Man City4 0226-9 (-3)2

Som vi ser har ikke Manchester City vunnet en eneste kamp, og er allerede nærmest ute av Champions League. Sånn sett har de engelske mestrene ingenting å tape og kan senke hodet før møtet med Real Madrid. De har dog fortsatt muligheten til Europa League-avansement om de tar poeng, så det er ingen grunn til å tro at det kommer til å bli en enkel match for Real Madrid.

Få skadeproblemer

Real Madrid knuste Athletic Bilbao 5-1 i helga og fortsetter med det sin fine formkurve på seks kamper uten tap (5 seiere og 1 uavgjort). I tillegg er laget rimelig skadefritt med kun Higuaín (hofteskade) og Marcelo (brukket ben) av de faste utelatt fra troppen. Dessuten er Cheryshev tatt ut for første gang. Russeren kan få sin debut for førstelaget onsdag. Manchester City har på sin side Clichy, Lescott, Milner, Richards, Nasri og Jack Rodwell ute med skade.

Les også: Troppen mot Manchester City

Forventet lagoppstilling:

Casillas
Arbeloa, Ramos, Pepe, Coentrao
Khedira, Alonso
Di Maria, Özil, Ronaldo
Benzema

Pmn6