Før Real Murcia - Castilla

Kun seier er godt nok for Alberto Torils unggutter.

Real Murcia - Castilla
Runde 16
Fredag 30. november
Klokken 21:30
Nueva Condomina
Marca TV

Etter seks seriekamper uten seier, besøker Castilla Real Murcia i håp om å få slutt på den svake perioden de er inne i for tiden. Det blir dog ikke enkelt når motstanderen står med kun ett tap på syv hjemmekamper denne sesongen.

De hvitkledde fra hovedstaden ligger for øyeblikket på femtendeplass med 17 poeng, og går inn i denne kampen med en bortestatistikk på to seiere, to uavgjort og tre tap. Ungguttene har ikke vunnet utenfor eget gress siden åttende serierunde.

Navnene som utmerker seg i Castillas tropp til denne kampen er Nacho Fernández og Álvaro Morata. De to spillerne, som vanligvis er en del av førstelagstroppen, har blitt satt til disposisjon for Alberto Torils lag til denne kampen for å få slutt på den dårlige trenden.

Overraskende nok er ikke den lovende José Rodríguez med i Castillas tropp. Ettersom ingen skade har blitt meldt, spekuleres det i at 17-åringen vil være med i førstelagstroppen mot Atlético Madrid på lørdag. Unggutten har trent med førstelaget de siste dagene, og spilte hele cupkampen mot Alcoyano i midtuken.

Troppen:

Keepere: Tomás Mejías og Andrés Prieto

Forsvarsspillere: Fabinho, Nacho, Mateos, Derik og Casado

Midtbanespillere: Quini, Juanfran, Omar, Mosquera, Álex, Lucas, Borja og Cheryshev

Angrepsspillere: Óscar Plano, Jesé og Morata

Tror du lykken endelig snur for Castilla i kveld?

Pmn6