Opptur for Castilla

Alberto Torils menn slo tilbake og vant 4-0 over Racing Santander.

Sjelden har vel en seier smakt bedre for Real Madrid Castilla enn i kveld. Ungguttene hadde ikke vunnet på de siste sju kampene, og laget falt som en stein på tabellen. I kveld sto et formsvakt Racing Santander på motsatt banehalvdel på Estadio Alfredo Di Stéfano.

Castilla åpnet friskt, og det skulle ikke ta lang tid før Jesé fant veien til nettmaskene. 19-åringens skudd fra like utenfor 16-meteren sendte hjemmelaget i føringen etter 16 minutter, før samme mann doblet ledelsen fra krittmerket to minutter før pause.

Jesé var riktignok ikke ferdig der. Like etter hvilen slo han en flott pasning ut til Denis Cheryshev, som hamret ballen i krysset fra venstre. Tre minutter senere gjentok duoen bedriften. Jesé skar inn fra kanten og fant Denis som enkelt kunne fastsette resultatet til 4-0 fra kort hold.

Er dette begynnelsen på en god seiersrekke for Castilla?