Castilla tapte i sluttminuttene

En utleid Real Madrid-spiller scoret seiersmålet da Lugo vant 3-2.

Alberto Torils menn fikk seg en opptur forrige runde da de knuste Racing Santander hele 4-0, men ungguttene kom seg fort ned på jorden igjen. Etter å ha kjempet i 86 minutter, ble håpet om poeng nok en gang knust like før full tid.

Lugo åpnet scoringsballet i det tredje minutt via Victor Diaz, som satt ballen mellom beina på Tomas Mejías, men Castilla svarte umiddelbart. Jesé Rodríguez hælflikket inn sitt niende seriemål på vakkert vis, før Juanfran hamret inn ledelsen på halv-volley fra 20 meter.

Dessverre skulle ikke ledelsen holde helt inn. Dommeren tildelte Lugo et svært billig straffespark like før hvilen, og Victor Diaz scoret sikkert fra ellevemeteren. Castilla så ut til å ta med seg ett poeng, men utrolig nok ble ungguttene i det 86. minutt senket av Fran Sol, spilleren som er på utlån fra Real Madrid.