Jesé vil ha førstelagsfotball

Castillas toppscorer kommer ikke til å nøye seg med Segunda-fotball i 2013.

Ginés Carvajal, agenten til blant annet Jesé, Raúl og Dani Carvajal, snakket nylig til Radio Marca om spillerne han representerer. Da spørsmålet om Jesé dukket opp, advarte han klubben om at 19-åringen ikke kommer til å vente på muligheten sin veldig mye lenger.

- Fotballspillere trenger å spille kamper, og for øyeblikket er ikke Jesé i nærheten av førstelaget. Det er helt tydelig, fordi Mourinho har noen svært gode spillere til disposisjon. Akkurat nå er det best at Jesé holder seg i Castilla.

Agenten virket forståelsesfull, men insisterte på at tålmodigheten ikke ville være den samme neste sesong.

- Hvis han ikke er på førstelaget neste sesong med garantier om minutter på førstelaget, noe som er målet, må vi se oss etter andre muligheter. Kanskje trenger han å spille for en annen klubb i La Liga for å bevise at han er god nok for Real Madrid.

Ginés snakket også om Dani Carvajal, som er aktuell for en retur til Santiago Bernabéu allerede neste sesong, i tillegg til klubblegenden Raúl.

- Carvajal kommer til å fortsette i Bayer Leverkusen ut sesongen. Det er ikke aktuelt med en overgang i januar, men ved sesongslutt kan han returnere til Real Madrid, hvis klubbledelsen ønsker det. Når det gjelder Raúl, så kommer han til å fortsette i Qatar mellom to og fire år til.

Hvilke canteranos bør få sjansen på førstelaget neste sesong?

Pmn6