Castilla startet nyåret med tap

Tabelltreer Alcorcón vant 3-2 og stakk av med alle poengene.

Real Madrid Castilla fortsetter å falle på tabellen. Med én skrøpelig seier på de siste ti kampene, var det virkelig et lag i poengnød som entret Estadio Santo Domingo i kveld. Alcorcón hadde på sin side vunnet seks av de ti siste, så det var ingen tvil om hvilket lag som kom til kampen i best form.

Det var imidlertid bortelaget fra Madrid som startet kampen best. Jesé Rodríguez åpnet scoringsballet i det 6. minutt etter et nydelig gjennomspill fra Álvaro Morata. Et kvarter senere doblet Castilla ledelsen via Denis Cheryshev, som stusset ballen i mål på et hjørnespark.

Ledelsen skulle dessverre ikke vare helt ut. Fem minutter før pause reduserte Miguélez for Alcorcón, etter et hardt press fra hjemmelaget. Tittelkandidaten opprettholdt trykket etter hvilen og fikk betalt i det 62. minutt. Målscorer Oriol Riera gav seg ikke før han noterte seg for sitt andre mål for kvelden og dermed fastsatte resultatet til 3-2.

Hva skal til for å snu den vonde trenden?