Benavente herjer i VM-kvalik

Real Madrid-talentet ledet an da Peru tok et nytt steg mot U20-VM.

Det er en stund siden Real Madrid fått frem en egenprodusert stjerne på førstelaget, men det er fortsatt ingen grunn til å miste troen på klubbens akademi. Senest i natt fikk vi gode eksempler på at det fortsatt finnes fremtidshåp på Valdebebas.

For tiden spilles det kvalifisering til årets U20-VM i Tyrkia. En av turneringens beste spillere har vært Cristian Benavente, peruaneren som til vanlig spiller for Real Madrids juniorlag. 18-åringen scoret to mål på de tre første kampene, og var i natt svært delaktig i Perus 2-0-seier som sendte Brasil ut av mesterskapet.

Benavente er en offensiv midtbanespiller med svært gode ballferdigheter. Denne uken fikk både Uruguay og Venezuela erfare hvor vanskelig det er å stoppe unggutten når han setter opp farten. Teknikeren skaffet straffespark mot begge lagene etter fine soloprestasjoner, og begge gangene fulgte han opp med å score selv fra krittmerket.

Peru leder gruppen sin etter fire kamper og er allerede sikret avansement. Under kan du se Benaventes to dribleraid og straffescoringer.

Matchvinnermålet mot Venezuela:

Utligningen mot Uruguay (88 min):

Tror du Benavente kan slå gjennom på førstelaget?

Pmn6