Før Castilla - Villarreal

Ungguttene ønsker å følge opp den gode Girona-kampen.

19.01.2013
20.00
Estadio Alfredo di Stefano

Det er duket for 22. serierunde i Liga Adelante, hvilket betyr at det er den første kampen i returfasen. Etter de gode prestasjonene, som dessverre kun holdt til uavgjort, mot serietoer Girona sist helg, ønsker Castilla å innlede sesongens andre halvdel på best mulig måte mot Villarreal.

Vertene fra hovedstaden står med fire kamper uten seier og har kun to poeng ned til nedrykksstreken. På hjemmebane har de hvitkledde vunnet fire, spilt én uavgjort og tapt seks kamper.

På motsatt banehalvdel står Villarreal, som var storfavoritt til førsteplassen foran sesongen. "Den gule ubåten" har dog ikke levert varene og ligger for øyeblikket på syvendeplass. Etter svake fem poeng på sine fem siste kamper, sparket de sin manager denne uken. Marcelino har tatt over den synkende skuta.

Da de to lagene møttes i Liga Adelante-sesongens aller første serierunde, var det Villarreal som tok med seg alle poengene. Det var dog Castilla og Jesé som tok ledelsen, før Villarreals Cavenaghi snudde alt med to scoringer.

Pmn6