Før Barcelona B - Castilla

Denne C More-sendte kampen kan du ikke gå glipp av!

Søndag 27. januar
C More Live kl. 16.55
Mini Estadi

Imorgen er det duket for sesongens andre mini-El Clásico. Dette blir virkelig en godbit for alle med interesse for spansk fotball, spesielt om du vil følge med på morgendagens store stjerner. Både i Castilla og Barcelona B kryr det av talenter som ventes å slå gjennom i løpet av de neste årene.

Denne runden er vi Castilla-tilhengere så heldige at vi faktisk får se kampen på direktesendt norsk TV, ettersom C More har skaffet seg rettighetene til oppgjøret som starter klokken 16:55. Dette beviser bare at interessen for Segunda División og spansk fotball er større enn noen gang i Norge.

Barcelona B går inn til oppgjøret som store favoritter. Selv om Castilla for anledningen har fått låne førstelagsspillerne Nacho Fernández og Álvaro Morata, vil man nok merke savnet av lagets toppscorer, Jesé Rodríguez. 19-åringen pådro seg sitt femte gule kort for sesongen mot Villarreal og dermed må stå over denne kampen.

Da lagene møttes tidligere i sesongen var det Castilla som stakk av med seieren. Den gangen var det scoringene fra Juanfran, Denis Cherychev og et selvmål fra Barcelonas Sergi Gómez som ble avgjørende. Videre skulle det riktignok gå bedre for Barcelona B, som i skrivende stund er nummer fem på tabellen, 11 poeng foran Castilla på 16. plass.

Troppen:

Keepere: Tomás Mejías og Andrés Prieto.
Forsvarsspillere: Fabinho, Derik, Iván, Nacho, Casado og Ríos.
Midtbanespillere: José Rodríguez, Omar, Álex, Mosquera, Borja, Cheryschev, Quini og Juanfran.
Angrepsspillere: Óscar Plano og Morata.

Pmn6