Castilla slått av Barcelona B

Álex så rødt da katalanerne kom tilbake og vant 3-1.

Real Madrid Castilla var høyt oppe før kampen mot Barcelona B. Ungguttene kom rett fra en strålende 5-0-seier over Villarreal, som konkurrerte i Champions League forrige sesong. Castilla manglet riktignok sin toppscorer, Jesé Rodríguez, men troen var likevel til stede på at erkerivalen kunne beseires.

Alberto Torils menn spilte best fra første spark på ballen. Juanfran og Denis Cheryshev kom til gode muligheter i åpningsminuttene, før Álvaro Morata sendte bortelaget i ledelsen etter 35 minutter. 20-åringen stanget inn et fantastisk innlegg fra Juanfran.

Barcelona B tok mer over på tampen av omgangen, men Castilla hadde god kontroll. Vendepunktet kom først etter hvilen. En provosert Álex kom i munnhuggeri med Sergio Araujo og la hånden på kinnet til Barcelona-spilleren. Handlingen var på ingen måte stygg, men Araujo gjorde det meste ut av situasjonen og gikk i bakken. Dermed dro dommeren umiddelbart opp det røde kortet.

Etter utvisningen fikk hjemmelaget virkelig blod på tann. Sergio Araujo scoret to kjappe mål, før Gerard Deulofeu punkterte kampen fra ellevemeteren. Castilla kjempet iherdig for å komme tilbake i kampen, men med bare ti mann på banen ble utfordringen for stor. Kampen endte 3-1.

Var det riktig av dommeren å vise Álex det røde kortet?