Castilla senket serietoeren

Alberto Torils menn slo Almería 2-1 og tok viktige poeng i kampen mot nedrykk.

Før dommeren blåste i gang kampen mellom Real Madrid Castilla og Almería på Estadio Alfredo Di Stéfano, hadde hjemmelaget virkelig presset på seg. Ikke bare stod de foran en knalltøff kamp mot et av ligaens beste lag, men de lå også plassert under nedrykksstreken, så en seier mot Almería var virkelig nødvendig.

Les også: Før Castilla - Almería

Castilla fikk riktignok ikke den beste åpningen på kampen. Allerede etter sju minutter pekte dommeren på krittmerket. Kamplederen mente at Iván felte Charles, selv om reprisene avslørte at avgjørelsen nok var tvilsom. Sistnevnte omsatte like gjerne straffesparket til scoring selv.

Hjemmelaget slo kjapt tilbake. Jesé Rodríguez, som var suspendert forrige runde, vant et frispark på høyrekanten. Almería fikk headet unna Pedro Mosqueras frispark, men i returrommet ventet Jesé. 19-åringen tok ballen ned og skrudde den nydelig inn i nettet.

Begge lag hadde sine muligheter utover i kampen, men avgjørelsen falt først i det 67. minutt, da det åpnet seg enorme rom for Jesé på venstrekanten. Vidunderbarnet ble forstyrret av Almería-forsvarerne, men med litt hell endte ballen til slutt opp i beina på Álvaro Morata, som på herlig vis hamret inn den avgjørende scoringen.

Hvor viktig var denne seieren for Castilla?

Pmn6