Real Madrid 4-1 Sevilla

Cristiano Ronaldo & co er i rute til møtet med Manchester United.

1-0 Karim Benzema (17')
2-0 Cristiano Ronaldo (26')
3-0 Cristiano Ronaldo (46')
4-0 Cristiano Ronaldo (58')
4-1 Manu del Moral (87')

Første omgang

Real Madrid tok kontroll i kampen med en gang, og hadde både initiativet og ballinnehavet uten at det resulterte i noen sjanser. Det første skuddet i kampen var det Kaká som stod for, men keeper Beto fikk reddet enkelt i Sevilla-målet.

Det første målet i kampen kom etter 17 minutters spill, da Benzema fikk pirket ballen over mållinjen etter noe klabb og babb med Navorro etter Cristiano Ronaldos innlegg. Franskmannen står da med 50 mål i la Liga, hvorav seks mål denne sesongen.

Halvveis i omgangen ble ledelsen doblet på praktfullt vis. Ronaldo mottok ballen på 25 meter, driblet av seg en forsvarer og fyrte av med venstrebenet, utagbart for Beto i det lengste hjørnet. En vakker Ronaldo-spesial, som skulle vise seg å bare bli starten for portugiseren.

Andre omgang

Knapt et halvt minutt hadde gått før det sto 3-0 på resultattavlen. En heading av Arbeloa endte opp som en perfekt bakromspasning for Cristiano Ronaldo som kunne sette fart mot mål etter en stor feilvurdering av Fazio. Alene med keeper var Ronaldo sikker da han plassert ballen i lengste hjørnet med sin andre scoring for dagen - begge med venstrebenet!

Om den første scoringen til Ronaldo var typisk portugiseren, var den neste scoringen minst like typisk Real Madrid. Etter en corner for Sevilla satte Ronaldo farten opp med ballen i beina, og førte den over halve banen før han sentret ut til Higuaín som sendte ballen inn i feltet til Ronaldo som via stolpen scoret sitt tredje for dagen.

Resten av kampen var preget av strenge dommeravgjørelser og stopp i spillet. Higuaín fikk sitt andre gule halvveis i omgangen etter en stygg takling. Det første var en meget tvilsom hands-avblåsning i første omgang. Chilenske Maduro var ikke dårligere da han selv ble ti minutter før slutt, da også han ble sendt tidlig i dusjen etter to gule kort.

Sevilla klarte å redusere rett før kampslutt da Manu del Moral fintet bort Raul Albiol, og avsluttet enkelt i det lengste hjørnet utenfor Diego Lopez sin rekkevidde.

En overbevisende forestilling, særlig av maskinen Cristiano Ronaldo. Hva syntes du om kampen? Er Real Madrid forbredt til å ta imot Manchester United?

Pmn6