Ny seier for Castilla

Ungguttene fortsetter den gode formen.

Det tok lang tid og mange målsjanser, men Castilla fikk til slutt med seg alle poengene på bortebane mot Xerez lørdag kveld. Seieren var lagets tredje på fire kamper, og betyr at ungguttene nå ligger på 13. plass i Liga Adelante.

Castilla var det klart beste laget i første omgang, men maktet ikke å konvertere noen av målsjansene i scoringer. Xerez-spilleren Rafa Garcías utvisning etter 34 minutter gjorde ikke ting enklere for hjemmelaget. Både Juanfran, Ríos, Jesé og Mosquera hadde muligheten til å sende Castilla i ledelsen, men en god Xerez-målvakt gjorde livet vanskelig for de tilreisende fra hovedstaden.

Xerez tok seg opp flere hakk i andre omgang, og begge lag hadde store muligheter til å avgjøre kampen. Det var dog ikke før i det 88. minutt at vinnermålet endelig kom; flotte kombinasjoner mellom Juanfran og Lucas Vázquez, som kun hadde vært på banen i seks minutter, resulterte i at sistnevnte ble kampens eneste målscorer. Castilla vant dermed kampen 1-0.

Neste lørdag kommer 10. plass Sabadell på besøk til Madrid.