Castilla tapte mot Sabadell

Óscar Plano scoret til ingen nytte.

Etter to trepoengere på rad, gikk Real Madrid Castilla inn mot kampen på Nova Creu Alta med selvtillit. Sabadell kjemper riktignok om opprykk til La Liga, men før runden lå ikke Castilla mer enn fire poeng bak katalanerne.

Dessverre gikk det ikke helt som håpet for Alberto Torils menn. Allerede etter sju minutter scoret Aníbal for hjemmelaget, før Eneko doblet ledelsen like etter hvilen. Óscar Planos scoring i det 77. minutt kom etter flott forarbeid av Jesé og gav Castilla håp, men bare ett minutt senere punkterte Aníbal kampen.

Det endte 3-1 på Nova Creu Alta. Dermed ligger Castilla fem poeng over nedrykksstreken, med en kamp mer spilt enn de andre lagene som er involvert i bunnstriden. Alt tyder på at ungguttene får en tøff oppgave med å beholde plassen i Spanias nest øverste divisjon denne sesongen.