Jesé uttrykker sin frustrasjon

Unggutten er lei av å vente på førstelagsspill.

I likhet med de fleste som har fulgt Real Madrid Castilla denne sesongen, er Jesé Rodríguez trygg på at prestasjonene hans i Segunda División denne sesongen burde være nok til å åpne døren til førstelaget. Slik har det imidlertid ikke blitt. I et intervju med Marca uttrykker unggutten sin frustrasjon.

Les også: - Jesé på førstelaget

Er ikke målet ditt å ta steget opp til førstelaget?
- Det er mange gode spillere på førstelaget, men for øyeblikket virker A-laget langt, langt borte for oss akademispillere. Jeg vet ikke hva som foregår, men Mourinho velger spillerne fra førstelaget oftere. Dette er normalt, men jeg synes også vi fra akademiet jobber bra.

Hvorfor tror du at du ikke får sjansen på førstelaget?
- Jeg forstår det ikke. Alt jeg kan gjøre er fortsatt å jobbe hardt, men jeg vet ikke. Akkurat nå tenker jeg på Castilla, som er hovedprioriteten for meg. Jeg håper at klubben følger med på meg og er klar over hvor hardt jeg jobber, men det gjør de helt sikkert.

Vi mener at du har gjort nok til å fortjene en sjanse.
- Det gjør jeg også, men dersom mulighetene ikke dukker opp, mister du til slutt håpet.

Drømmer du fortsatt om å spille for Real Madrid?
- Ja, men håpet forsvinner litt etter litt når jeg blir oversett.

Aitor Karanka har alltid vært en av dine støttespillere.
- Det er han fortsatt, men vi snakker ikke så ofte lenger.

Hva med Mourinho?
- Mourinho er en manager som stiller store krav til spillerne sine. Jeg prøvde å lære så mye som jeg kunne fra ham, men det er tydelig at han forventer mye, spesielt fra akademispillerne. Jeg lærte hva jeg kunne av ham.

Med hensyn til akademiet, synes du at han er en god trener?
- Jeg mener at han er en trener som omringer seg selv med spillere som allerede har tatt steget. Treneren for ungdomssystemet er Toril.

Fortjener Jesé flere sjanser av Mourinho, eller bør Jesé vise Mourinho mer respekt?

Pmn6