- Vi er på god vei

Alberto Toril var en glad mann etter Castillas 2-1-seier over Guadalajara.

Alberto Toril snakket med pressen etter 2-1-seieren over Guadalajara hjemme på Estadio Alfredo Di Stéfano. Castilla-treneren virket fornøyd med lagets fremgang og at man fortsatt var ubeseiret i 2013. Imponerende nok har ungguttene nå vunnet tre kamper på rad.

- Måten å vokse som lag og komme seg over en tøff periode er først og fremst å levere på hjemmebane. Jeg synes vi nærmer oss, så nå må vi fokusere mer på hvordan vi spiller på bortebane. Vi har vært ganske ustabile i det siste, men vi skal gjøre det vi kan for å forbedre oss.

Det har blitt spilt 27 runder i Segunda División, og Castilla har plukket opp 34 poeng. Etter kampen mot Guadalajara har avstanden ned til lagene under streken økt, og Toril var klar over viktigheten av seieren.

- Vi spilte en fantastisk førsteomgang. Spillet var bra og vi skapte mange målsjanser, men nervøsiteten tok oss etter hvilen. Vi klarte ikke å kontrollere kampen og begynte heller å engste oss for å miste ledelsen. Vi spilte mot en god motstander, men det viktigste var at vi tok alle tre poengene.

Neste runde møtes Castilla og Ponferradina til dyst. Toril forventer heller ingen enkel kamp mot opprykkskandidaten.

- Alle kampene i denne divisjonen er vanskelige, og mot Ponferradina er det spesielt tøft. De gir alt i hver duell og kommer ikke til å gjøre det enkelt for oss, avsluttet Toril.

Pmn6