Castilla gikk på skuffende tap

Ungguttene tapte 2-0 borte mot Ponferradina.

Søndag kveld var Castilla ute etter å ta sin fjerde seier på seks kamper i Liga Adelante da de gjestet Estadio el Toralín og Ponferradina. Det oppdraget maktet de ikke å utføre.

Et Castilla-lag i god form startet kampen med en tilsynelatende knallsterkt førsteellever. Med både Nacho Fernández, Casemiro, Jesé og Denis Cherysev på banen trodde de fleste at det var duket for en strålende fotballkamp fra de tilreisende fra hovedstaden. Kampens første mål var det Castillas Pedro Mosquera som noterte seg for - men det var riktignok et selvmål.

Ponferradina ledet 1-0 til pause, og skulle øke til 2-0 da det gjenstod et kvarter av den andre omgangen. Ander Lafuente fikk æren av å score målet som spikret seieren for vertene.

Tapet betyr at avstanden mellom Ponferradina og Castilla har økt fra to til fem poeng. Castilla ligger nå på femtendeplass, og har en luke på fem poeng ned til første nedrykksplass. Neste uke får man Herculés på besøk. Laget fra Alicante ligger for øyeblikket på nest siste plass.