Jesé brente to straffespark

Unggutten hadde en forferdelig dag på jobben da Castilla møtte Hércules.

For Jesé Rodríguez gjelder det bare å glemme den 28. serierunden så fort som mulig. På papiret var Castilla favoritter før kampen mot Hércules, ligaens nest dårligste lag, men den unge spanjolen feilet i flere avgjørende situasjoner og ble på mange måter laget syndebukk.

Castilla fikk heller ingen god åpning på kampen, ettersom Nacho González sendte bortelaget i føringen etter 25 minutter. Dette var et hardt slag i ansiktet for Alberto Torils menn, som hadde allerede hatt flere gode muligheter og var det førende laget.

Ting så imidlertid lysere ut for Castilla da Álvaro Morata gikk ble lagt i bakken. Pamarot ble utvist for Hércules og Castilla fikk straffespark. Dessverre for de hvite klarte en meget god Falcon i Hércules-målet å stoppe forsøket til Jesé fra ellevemeteren.

Ti minutter før slutt pekte dommeren nok en gang på krittmerket. Denne gangen var det Juanfran som ble felt, men overraskende nok gjorde Jesé seg klar til også å ta det andre straffesparket. For andre gang på få minutter ble 20-åringen hindret av en glimrende keeper, som så ut til å bli matchvinner på Alfredo Di Stéfano.

Heldigvis for hjemmesupporterne gav ikke Castilla opp. Ungguttene fortsatte å trykke på, og resultatet kom i det 84 minutt da Pedro Mosquera sendte av en rakett fra utenfor 16-meteren. Til stor lettelse for Castilla gikk ballen i nettet. Man fortsatte å presse på etter at Hércules' ledelse var utlignet, men vinnermålet kom aldri. Kampen endte 1-1.