Transfertorsdag 21.03

Tidligere Atlético-stjerne på vei tilbake til hovedstaden. Denne gangen til storebror, Real Madrid.

Overgangsvinduet er lukket for sesongen. Klubbene må spille med de spillerne som er tilgjengelige. Likevel blir det linket folk både ut og inn. Vi vil gi dere en oppsummering av overgangsryktene to ganger i måneden, frem til overgangsvinduet åpner igjen.

INN

Real Madrid vil styrke sin stallbredde på midtbanen ved å hente PSGs Marco Verratti. Den unge midtbanespilleren er spådd en lys fremtid og har allerede vist hva han er god for hos den franske klubben. Unggutten er kjent for sin ballsikkerhet og trives veldig godt i den dyptliggende playmaker-rollen. Express melder at PSG ikke er spesielt interesserte i å selge italieneren, men må gi slipp på ham hvis det rette tilbudet kommer.

Spekulasjonene rundt Tottenhams Gareth Bale vil ingen ende ta. Med tidligere klubbpresident Calderóns utsagn, om at klubben hadde nok resurser til å kjøpe Bale for €70 M, samt waliserens prestasjoner legger ingen demper på ryktene. Real Madrid skal ha bedt sjefspeider Luis Campos til å følge Bale nært resten av sesongen. Grunnen er at Peréz vil unngå et mulig bomkjøp og vil være sikker i sin sak.

Britiske Metro skriver at prislappen skal fremdeles ligge på rundt €70 M. Los Blancos vil utnytte det at Tottenham er sterkt ute etter en spiss og vil tilby både spiller og penger for 23-åringen. Higuaín skal ha allerede vært i kikkerten til Daniel Levy og skal ifølge nettstedet få ønske sitt oppfylt. Det har lenge vært diskusjoner og hysteri om hvilken spiss som skal få spille på førsteelleveren til Real Madrid. Hittil har man ikke kommet frem til en løsning. Det kan nå se ut som Higuaín drar samtidig som Bale kommer inn. Higuaíns verdi skal være verdsatt til rundt €30 M.

Tidligere Atlético Madrid spiller, Sergio Agüero, har ikke innfridd helt til forhåpningene i Manchester. Grunnet den lille spisskrisen som Real Madrid har hatt denne sesongen, linkes Agüero nok en gang til de hvite. AS hevder det skal ha vært et møte i Madrid forrige uke, mellom representanter av argentineren og ledelsen i Real Madrid om en mulig overgang. Maradonas svigersønn har tidligere sagt at han egentlig ville dra rett til Real Madrid, men fikk ikke lov av sin tidligere arbeidsgiver. Det er ikke satt en pris på spissen, men Manchester City vil neppe gi fra seg spilleren så lett.

UT

Manchester United går mot et generasjonsskifte på midtbanen. Med det vil de forsterke, med ingen andre en tidligere Premier League-spiller Luka Modric. Sir Alex var allerede etter kroaten før han signerte for de hvite. En kombinasjon av språkvanskeligheter og ikke like mye spilletid som forventet, vil lokke Luka til de røde djevlene. Los Blancos møtte for ikke lenge siden Sir Alex’ menn og Modric kom inn i andre omgang. Med utrolig ballkontroll og et fantastisk mål, har den skotske treneren satt Modric øverst på ønskelisten for sommerhandlingen. Den lave kroaten skal være tilgjengelig for €33 M, melder Caughtoffside.

Det har siden forrige sesong vært spekulert i om José Mourinho blir hos de hvite etter sommeren. Etter et intervju radiostasjonen Cadena SER hadde med en spansk journalist tidligere denne måneden, ble det sagt at Mourinho og Peréz har inngått en avtale om at portugiseren gir seg etter denne sesongen, skriver AS. Hovedpersonen selv sier at han ikke har en slik avtale og tror han er i klubben neste sesong. Den meriterte treneren har allerede lagt planene klare for sommeren og pre-season.

Slutten kan nærme seg for Xabi Alonso, hos de hvite. Midtbanegeneralen skal komme til å nekte en ny kontrakt med Real Madrid. Det hevder hvertfall engelske Express. Alonso har tidligere utrykt at han vil avslutte sin fotballkarriere i Real Sociedad eller Liverpool. Xabi vil spille ut sin kontrakt i Madrid og vil etter det gå gratis til Liverpool. Spanjolen mener selv at han ikke har noe mer å tilby etter den nåværende kontrakt og vil kun være en byrde for klubben. Han vil etter kontraktslutt være 33 år.

Gareth Bale er sterkt linket til Real Madrid. Trenger vi han egentlig?

Pmn6