Knepent tap for Castilla

Roberto Canella scoret det eneste målet på El Molinón.

Real Madrid Castilla reiste lørdag til Gijón for å møte et opprykksjagende Sporting. Ungguttene kom rett fra en fantastisk 4-0-seier over Córdoba, men Sporting har vist seg som et godt hjemmelag hele sesongen, noe Castilla skulle få erfare i runde 32 av Segunda División.

Vertene åpnet kampen best og kom til et par brukbare sjanser, men det måtte en dødball til for å overliste Tomás Mejías i Castilla-målet. Fire minutter før pause slo Sangoy et hjørnespark inn fra venstre. Inne i feltet ventet kantspilleren Roberto Canella, som skallet inn ledelsen for Sporting Gijón.

Begge lag kom til gode muligheter etter hvilen. Både Álvaro Morata og Jesé Rodríguez var nære ved å tegne seg på scoringslisten, men ungguttene maktet ikke å score. Det endte 1-0 til Sporting, noe som betyr at Castilla ligger seks poeng over nedrykksstreken med én kamp mer spilt.