Real Madrid 5-1 Levante

Real Madrid hadde nesten full kontroll på Levante.

0-1 (31') Míchel
1-1 (35') Higuaín
2-1 (38') Kaká
3-1 (84') Cristiano Ronaldo
4-1 (87') Özil
5-1 (90') Özil

Første omgang

Kampen startet i et rolig tempo, men det var Real Madrid som hadde ballen mest. Kaká startet veldig friskt, og var nære på å kunne fullføre et løp fra egen midtbane med ballen etter fem minutter, men ble taklet like før han skulle avslutte.

Både Benzema, Higuaín og Kaká prøvde å skyte fra distanse, men ingen av skuddene overlistet Levante-keeper Munúa. Det var faktisk Levante som skulle få den første scoringen, da det var spilt en halvtime. En flott kontring endte med at Michel avsluttet via Arbeloa, og gjestene tok en noe ufortjent ledelse.

Det varte derimot ikke lenge før Real Madrid skulle få sin revansje. Et flott innlegg av Alonso havnet hos Higuaín som klinte til på hel volley, med noe som minnet om en viss volley av Zidane en vårdag i 2002. Denne gangen var Munúa sjanseløs, og det sto 1-1.

Det tok heller ikke lang tid før det resultatet endret seg. Da Christian Lell ble avblåst for hands inne i straffefeltet to minutter senere, steppet Kaká opp for å ta straffesparket. Sikker som alltid, satte Kaká straffen til høyre for keeper, og Real Madrid gikk for første gang opp i ledelsen i kampen.

Andre omgang.

Mourinho valgte å gjøre et bytte i pausen. Cristiano Ronaldo kom inn, for Callejon som hadde spilt en lite imponerende kamp. Selv med Ronaldo på banen, tok det lang tid mellom de store mulighetene for Real Madrid. Levante fikk sin største sjanse ti minutter ut i omgangen, da Acquefresca avsluttet like utenfor.

Den første halvdelen av omgangen var preget av flere dårlige avslutninger av Real Madrid, og ikke få baller havnet på tribunen bak målet til Levante. Det var først de siste ti minuttene av kampen da Özil ble byttet inn, at ting løsnet. Etter et strålende for arbeid av Higuaín, mottok Ronaldo ballen på 11 meter, brukte en berøring på å få ballen opp i luften, før han avsluttet på volley, utagbart for Munúa.

To minutter senere var det Ronaldo som skulle være tilrettelegger da han ble spilt igjennom av en annen innbytter, Di María. Ronaldo spilte uegoistisk ballen forbi keeper isteden for å avslutte selv, hvor Özil enkelt kunne sette ballen i mål.

Özil skulle få æren av å bli tomålsscorer, da han på overtid kombinerte fint med Di María, før han nok en gang kunne avslutte enkelt i mål. Det var også det siste som skjedde i kampen, i en kamp Real Madrid dominerte, til tross for lite imponerende spill, med unntak av de siste ti minuttene.

Hva syntes du om kampen? Kom med dine meninger i kommentarfeltet under!

Pmn6