Ny hjemmeseier for Castilla?

De hjemmesterke ungguttene tar imot nedrykkstruede Huesca søndag kveld.

Marca TV
Runde 33
Søndag 7. april
Klokken 21.00

Etter fire seiere, to uavgjort, 14 scorede mål og kun tre baklengsmål på hjemmebane i 2013, har Real Madrid Castilla selvtilliten med seg når de tar imot et Huesca-lag i trøbbel søndag kveld.

Kampen handler ikke bare om at Castilla skal forsøke å forlenge rekken med hjemmekamper uten tap, men er også viktig i nedrykksstriden i Liga Adelante. Jesé og kompani ligger kun tre poeng over nedrykksstreken, mens kveldens motstander ligger tre poeng under streken. En seier vil derfor være av stor betydning for begge lag.

Les mer: Ubeseirede Castilla

Til tross for at hjemmelaget går inn i kampen som favoritter, er Alberto Torils menn nødt til å ikke undervurdere Huesca. Selv om laget ligger på nest siste plass, har de tidligere vist et høyt toppnivå. Et eksempel fikk vi for to uker siden, da de slo Barcelona B på bortebane.

Castilla-treneren må klare seg uten flere viktige spillere i denne kampen. Nacho Fernández ble kalt opp til førstelagstroppen til gårsdagens seriekamp, mens både Morata og José Rodríguez er suspenderte. På den annen side, er viktige Mosquera tilbake i laget.

Forventet lagoppstilling: Mejías - Fabinho, Iván, Mateos, Casado - Mosquera, Casemiro - Juanfran, Borja, Denis - Jesé

Pmn6