Castilla knuste Huesca

Jesé ble tomålsscorer da ungguttene vant 5-1.

Real Madrid Castilla har hatt svært varierende resultater den siste tiden, men optimismen var stor før oppgjøret mot Huesca. Alberto Torils menn er nemlig de eneste i Segunda División som fortsatt ikke har tapt på hjemmebane i 2013.

Jesé Rodríguez åpnet scoringsballet allerede før ti minutter var spilt. Unggutten kombinerte fint med Juanfran og sendte ballen i mål fra kort hold. Bare et par minutter senere doblet Borja García ledelsen fra nesten helt samme posisjon som Jesé.

Castilla gikk til pause med en komfortabel 2-0-ledelse, men tilskuerne på Estadio Alfredo Di Stéfano hadde mer i vente. Jesé satte inn sitt 18. seriemål for sesongen like etter hvilen, og selv om gjestene umiddelbart svarte med å redusere ved Borja Bastón, var det ingen tvil om at dette var Castillas kveld.

Álex Fernández hadde ikke spilt på lenge da han ble byttet inn midtveis i andre omgang, men 20-åringen brukte ikke lang tid på å score i comebacket sitt. Lucas Vázquez fikk æren av å sette inn det siste målet på en praktfull kveld for de helhvite. Kampen endte 5-1.