Bortesvake Castilla i aksjon

Står med fire strake bortetap foran møtet med Recreativo lørdag kveld.

Marca TV
Runde 34
Lørdag 13. april
Klokken 20.00

Real Madrid Castilla på hjemmebane er et helt annet lag enn på bortebane. På syv hjemmekamper i 2013, står Alberto Torils menn med 14 poeng. På like mange kamper utenfor eget gress, står laget med kun tre poeng. Det ønsker man å gjøre noe med når man gjester Recreativo Huelva lørdag kveld.

Real Madrids unggutter går inn mot kampen med mye selvtillit, etter at Huesca ble slått hele 5-1 forrige helg. Stortalentet Jesé Rodríguez viste seg fram med to scoringer, og kommer til å bli en nøkkelspiller i det offensive spillet til hovedstadslaget mot Huelva.

Kun tre poeng skiller de to lagene foran denne kampen. Etter 33 serierunder, ligger Castilla på 15. plass med 41 poeng - seks poeng over nedrykksstreken. Motstander Recreativo ligger på plassen over med 44 poeng. En seier vil dermed være viktig, spesielt for gjestene, som ønsker å sikre plassen så fort som mulig.

Alberto Toril tar med seg 18 spillere til kampen. Iván er suspendert, mens Raúl de Tomás og Pacheco er ute med skade. I tillegg har viktige Álex Fernández blitt nødt til å melde forfall på grunn av sykdom. Nacho og Morata er ikke med, noe som tyder på at de blir med førstelagstroppen til San Mamés for å møte Athletic Bilbao søndag kveld.

Recreativo må klare seg uten flere viktige spillere i denne kampen. Angrepsspilleren Jesús Berrocal og midtbanespilleren Dimas er suspendert, mens Montoro er skadet. Laget kan derimot skilte med Sergi Barjuán, som har scoret 15 seriemål denne sesongen.

Forventet lagoppstilling: Mejías - Fabinho, Derik, Mateos, Casado - Mosquera, Casemiro - Juanfran, Borja, Cherysev - Jesé

Pmn6