Toril skryter av forsvarsspillet

Castilla-treneren mener laget gjorde en fantastisk jobb defensivt.

Takket være en overbevisende borteseier mot Recreativo de Huelva tok Real Madrid Castilla et nytt steg mot fornyet kontrakt i Segunda División. De unge og lovende har nå ni poeng ned til streken, og Alberto Toril var naturligvis fornøyd med laget som har vært blant ligaens mestscorende denne sesongen.

- Vi gjorde en fantastisk jobb defensivt. De klarte ikke å ligge lavt eller å finne rytmen i spillet sitt. I første omgang stresset vi litt for mye i angrep, men etter hvilen kom vi veldig aggressivt ut og gjorde mye mer skade. Vi var veldig solide og ventet på vår mulighet til å vinne kampen, skrøt Toril.

Les også: Viktig seier for Castilla

Seieren kom etter at Castilla maktet å forsvare ledelsen kampen ut, i motsetning til flere ganger tidligere denne sesongen, hvor laget har tapt poeng i sluttminuttene.

- Det har hendt før ved andre anledninger. Vi har hatt kampen i våre hender, men mot slutten blir vi for dype i frykt for å tape kampen. Vi misbrukte to eller tre store scoringsmuligheter og Recreativo lyktes nesten i å utligne. Det tredje målet ble avgjørende, det gav oss roen igjen.

Toril vender nå blikket mot søndagens oppgjør på Estadio Alfredo Di Stéfano, hvor Castilla møter Mirandés.

- Vi vil prøve å finne på hjemmebane på søndag, hvor vi spiller veldig bra for tiden. Med tre poeng der vil vi ha tatt et stort seg mot fornyet kontrakt. Vi kommer til å jobbe hardt fremover for å havne så høyt på tabellen som mulig, avsluttet 39-åringen.

Pmn6