Morata herjet for Castilla

Unggutten tegnet seg på scoringslisten to ganger i 6-1-seieren over Mirandés.

Real Madrid Castilla leverte virkelig varene i den 35. runden av Segunda División. Ikke bare scoret man seks flotte mål, men laget utklasset også en rival i bunnstriden og tok et langt steg mot fornyet kontrakt. Med sju kamper igjen å spille har Castilla en luke på 10 poeng ned til lagene under streken.

Det tok riktignok en stund før ungguttene kom skikkelig i gang. Mirandés forsvarte seg godt og så ikke ut til å bli noen enkel motstander, men Castilla fikk hull på byllen i det 36. minutt. På et hjørnespark fikk Jesé Rodríguez headet ballen ned til Iván González, som fikk en enkel jobb med å sende vertene i føringen.

Stillingen stod 1-0 til pause, men deretter tok det virkelig av. Fem minutter etter hvilen fikk Álvaro Morata ballen på hjørnet av 16-meteren og doblet ledelsen med en herlig avslutning. Borja García fikk en noe enklere jobb da han kunne sette inn 3-0-målet like etter, men på bare to minutter hadde Castilla feid all tvil til side og sikret seieren.

64 minutter ut i kampen fikk vi se nok en pen scoring. Morata driblet seg forbi Mirandés-forsvaret helt på egenhånd, før han enkelt plasserte ballen forbi keeper. Fire minutter senere slo Juanfran et fantastisk innlegg mot Denis Cheryshev, og russeren svarte med en like vakker heading. 15 minutter før full tid satte Jesé inn sitt 20. mål for sesongen etter et godt forarbeid av Lucas Vázquez.

Mirandés reduserte fra krittmerket helt på tampen, men for Castilla spiller det ingen rolle. Alberto Torils menn har klatret til en svært imponerende 10. plass på tabellen, og alt tyder på at Real Madrid vil være representert i Segunda División også neste sesong.