Quini hyller lagkameratene

23-åringen mener at Castilla er inne i sesongens beste periode.

Det nærmer seg slutten på sesongen for lagene i Segunda División. Real Madrid Castilla er fortsatt ubeseiret på hjemmebane i 2013, og i dag kommer Real Murcia på besøk til Estadio Alfredo Di Stéfano. Med seier i dag vil ungguttene sikre seg fornyet kontrakt i divisjonen. Quini og José Rodríguez mener at lagets nåværende form har vært avgjørende.

- For øyeblikket er vi i bedre form enn vi har vært hele sesongen. I forhold til motstanderne våre har vi vært fysisk overlegne og spilt bra fotball, noe som har gitt oss gode resultater, forklarte Quini.

Høyrevingen snakket videre om lagets offensive styrker. Castilla er for øyeblikket ligaens mestscorende lag.

- Det har vært veldig mange mål i de siste kampene og nesten alle har gått i vår favør. Dette viser hvor hardt laget har jobbet hele sesongen. Vi har hatt våre problemer defensivt og vi slapp inn altfor mange mål i begynnelsen av sesongen, men heldigvis har vi forbedret oss også på det området.

Kl. 17:00 spilles oppgjøret mot et Real Murcia i poengnød. Quini er sikker på at det blir en tøff oppgave.

- De kommer til å gjøre det vanskelig for oss. For dem er det utrolig viktig å ta med seg alle poengene og ta et nytt steg mot fornyet kontrakt, men vi har store vinnersjanser hvis vi spiller opp mot vårt beste.

Pmn6