Jesé scorte og ble historisk

Stortalentet tegnet seg på scoringslisten da Castilla tok nok en hjemmeseier.

Søndag ettermiddag tok Real Madrid Castilla imot nedrykkstruede Real Murcia på Estadio Álfredo di Stéfano. Etter seks seiere og to uavgjort på de åtte siste hjemmekampene, var Alberto Torils menn ute etter å forlenge den imponerende rekken.

Etter en målløs førsteomgang, kom kampens første mål ti minutter ut i den andre halvdelen av kampen. Álvaro Morata serverte Jesé Rodríguez, som noterte seg for sitt 21. mål for sesongen i Liga Adelante.

Dermed ble Jesé den andre Castilla-spilleren til å score så mange mål i en sesong i andredivisjon - den første siden klubblegenden Emilio Butragueño i 1983/84. Jesé installerte seg også alene på toppen av toppscorerlisten med den scoringen.

Ti minutter før satte Castilla spikeren i kista da Álex Fernández scoret på et straffespark som Lucas hadde skaffet. Kampen endte 2-0 og Castilla ligger nå på en fin tiendeplass i Liga Adelante.