Real Madrid 6–2 Málaga

De helhvite hadde få problemer med å overliste Málaga.

1-0 Albiol 2’
1-1 Santa Cruz 14’
Rødt kort: Sergio Sánchez 21’
2-1 Cristiano Ronaldo 26’
3-1 Özil 33’
3-2 Antuntes 36’
4-2 Benzema 45+1’
5-2 Modric 62’
Rødt kort: Demichelis 73’
6-2 Di María 90+1

Første omgang

Real Madrid har vært bunnsolide på Santiago Bernabéu hittil i år og kunne øke rekka med hjemmeseiere i ligaen på rad til hele ti. Det klarte de, men Málaga prøvde seg et par ganger.

1-0
Allerede etter to minutter fikk man se mål. Det kom på en corner slått av Luka Modric. Albiol steg høyest og headet ballen hardt i mål bak keeper. Det var for øvrig spanjolens første ligamål for Real Madrid.

1-1
Utligningen kom etter 14 spilte minutter – Også fra corner. Roque Santa Cruz var smart og lurte seg inn på bakre stolpe, og fikk ballen i føttene etter at den gikk via et hode inne i feltet. Paraguayaneren kunne enkelt plassere den bak Diego López, via stolpen. Det kan stilles spørsmålstegn ved markeringen til Varane, som helt tydelig skulle markert ham.

To minutter senere kom Cristiano Ronaldo til en gigantsjanse. Modric spilte han lekent igjennom, men fra sekstenmeteren fyrte portugiseren av ei lefse som trillet utenfor.

Etter 20 minutter ble det drama! Málaga rødt kort og Real Madrid straffe! Det skjedde etter at Özil spilte Cristiano Ronaldo igjennom med en elegant stikkball. Portugiseren ble revet ned av Lugano som fikk direkte rødt og Real Madrid straffe, helt korrekt. Men Cristiano satte straffen midt i mål, der beinet til Caballero ble hengende igjen mens overkroppen var på vei mot høyre. Resultatet ble en fabelaktig fotredning, som endte med at Caballero skadet ankelen!

2-1
Keeperen lå nede og vinket til dommeren om å stoppe spillet, men han ville det ikke. Dermed valgte Caballero å utføre en redning med hendene på et tilbakespill, noe som førte til et indirekte frispark fra 5 meter. Cristiano Ronaldo utnyttet sjansen til å revansjere straffemissen og dunket den opp i høyre kryss. Utagbart.

3-1
For en kontring! Etter noen minutter med lite ballinnhav kontret Real Madrid så det suste i det 33 min. Modric klarerte ut til Cristiano Ronaldo som slo en perfekt stikker gjennom til Özil, som hadde lagt på sprang fra 30 sekstenmeteren nærmest. Tyskeren hadde en mann i ryggen, men vendte han av med en perfekt utført skuddfinte foran mål og avsluttet lekkert forbi Caballero med høyrefoten.

3-2
Kveldens peneste mål! Dessverre kom det fra Málaga og Antunes. Han mottok ballen fra Portillo på kanten av sekstenmeteren og skøyt et bananskudd i vinkelen med galfoten.

To minutter senere scorte Cristiano Ronaldo igjen. Denne gangen med hodet, etter et innlegg fra Coentrao. Dessverre var han i offside, og målet ble korrekt annullert. Like etterpå måtte Caballero forlate banen på grunn av fotskaden han pådro seg på strafferedningen. Snakk om hell i uhell!

4-2
Like før hvilen nettet Real Madrid igjen! Karim Benzema var målscorer, men han fikk den i grunn på det blankeste sølvfat. Cristiano Ronaldo ble slått nydelig igjennom av (BLANK), og befant seg plutselig alene med keeper. På uselvisk vis dyttet han ballen til Karim Benzema, som kunne trille den inn på åpent mål. Herlig lagspill.

Til tross for at Málaga reduserte to ganger var første omgang strengt tatt plankekjøring for de helhvite. Cristiano Ronaldo misset en straffe, men gjorde opp for det med blant annet ett mål og to assists før hvilen. Ellers fungerte kontringene til laget perfekt, med Xabi og Modric som strødde ball etter ball over pressende Málaga-spillere.

Andre omgang

Om første omgang startet med et pang, må andre definitivt kunne sies å ha gjort det. Modric gikk rett i angrep med ball, og kom seg helt inn mot sekstenmeteren før han slo ut til Cristiano Ronaldo. Dessverre ble avslutningen blokkert. Angrepet tok 9 sekunder, rett fra avspark!

Siden roet spillet seg mer og mer, og verken Málaga eller Real Madrid skapte noe særlig på en stund. Madrid hadde et par mindre farlige sjanser, men det var ikke før et godt stykke ut i 2. omgang at det skulle skje noe mer interessant.

5-2
Etter 62 minutter kom neste mål. Luka Modric hadde allerede spilt en strålende kamp, men toppet det altså med scoring. Benzema slo en ball til han som han tok ned og dunket stang in fra 16-meteren. Nydelig scoring. Minuttet senere ble han byttet ut for Di María – til stående applaus fra Bernabéu.

Etter 67 minutter kom Higuaín inn på banen for Karim Benzema. Seks minutter senere (73 min.) ble Cristiano Ronaldo felt rett utenfor sekstenmeteren av Demichelis. Argentineren hadde gult fra før og ble tildelt det andre, og dermed rødt kort. Det skulle antakeligvis vært verken frispark eller rødt kort.

Kveldens gladeste spiller var antakeligvis Fabinho som fikk debuten han har ventet på. Brasilianeren kom inn for Coentrão i det 75 min, og fikk dermed ca. et kvarter på mektige Bernabéu.

Trist ble det noen minutter senere da Mesut Özil ble båret ut av banen på båre med en fotskade av noe slag. Det så ut som tyskeren hadde det veldig vondt.

Ett minutt før slutt så det ut som at Cristiano Ronaldo skulle pynte ytterligere på resultatet. Portugiseren sprintet med ballen forbi to Malaga-spillere, men avslutningen trillet et godt stykke utenfor.

6-2
Men så gjorde Di María det Ronaldo ikke klarte. Etter en pasning fra Fabinho, på kanten av 16-meteren, la argentineren den i det motsatte hjørnet, perfekt plassert forbi Kameni. Fabinho fikk dermed en assist i debuten.

Det ble en enkel affære for de helhvite vikingene.

Di María inn 64 min. for Modric
Higuaín inn 67 min. for Benzema
Fabinho inn 75 min. for Coentráo

Skrevet av Emil Bremnes,

Hvem synes dere var banens beste?

Pmn6