Tevez, Chicarito eller Llorente

Llorente skal være mest aktuell.

Real Madrid har begrenset ønskelisten til sommerens overgangsmarked til tre. Dermed er det bare Athletic Bilbaos Fernando Llorente, Manchester Uniteds Javier Hernandez og Manchester Citys Carlos Tevez som er aktuelle for hovedstadsklubben når den varme årstiden inntar landet.

Trener Jose Mourinho mottok en klar beskjed fra presidenten Florentino Perez om at det ikke skulle handles i januarvinduet, og at portugiseren måtte ”nøye seg” med det han hadde. Mourinho har ikke lagt skjul på sitt ønske om en ny spiss siden han kom i sommer, og han har enda til gode å danne en komplett startellever ettersom Karim Benzema har vist svak form og ryggoperasjonen Gonzalo Higuaín gjennomgår denne uken.
Av de tre nevnte spissene ligger Llorente nærmest an en overgang, der det sies at en avtale allerede er i boks med en prislapp på €30 millioner. Samtidig har Tevez informert City om hans mistrivsel i England og hans ønske om et klubbytte. Dermed sies det at Madrid er foretrukket av argentineren fremfor andre klubber.

Hernandez kom til Old Trafford så sent som i fjor sommer, og det er derfor høyst usannsynelig at Sir Alex Ferguson vil være villig til å la Mexicaneren bli den siste Red Devil stjernen til å flytte til den spanske hovedstaden.

Kilde: marca.com

Pmn6