- Hvis Florentino Perez ringer...

...da sier vi ja til tilbudet. Jupp Heynckes sin agent er klar i sin tale

Lørdag kveld ble Jupp Heynckens den andre mannen til å vinne Champions League med to klubber (Real Madrid i 1998 og FC Bayern i 2013) og den 68 år gamle tyskeren ønsker nå å ta over Real Madrid. Heyckens skal som kjent gå av i FC Bayern i sommer og overlater jobben til Pep Guardiola i München, men nå ønsker tyskeren med flere år i Spania en retur til den spanske hovedstad.

Jupp Heyckens ble legendarisk i Madrid da han tok klubben til en Champions League tittel i sin første sesong i 1998 (noe del Bosque kopierte to år senere) og dermed kunne klubben endelig feire sin etterlengtede 7.tittel etter å ha ventet i hele 32 år (1968). Dessverre slet Heynckes å få laget til å prestere godt nok i ligaen og med en svak 4.plass som resultat valgte president Sanz å gi han sparken.

Nå femten år senere har Jupp Heynckes levert en av tidenes sesonger i europeisk toppfotball med sitt FC Bayern og er på god vei å kopiere Pep Guardiola sitt Barcelona-lag fra 2009. FC Bayern vant ligaen med 23 poeng ned til Dortmund, de vant Champions League med å slå samme klubb og skal neste helg spille Cupfinale i Tyskland. Jupp kan altså ta en trippel i hans siste sesong i Tyskland.

I dag var tyskeren sin agent på Santiago Bernabéu og Enrique Reyes hadde følgende å si om situasjonen:

"Det er Florentino Perez som har det siste ordet i denne saken. Dersom Perez ringer oss, vil vi selvsagt si ja til jobbtilbudet. Det er opp til Florentino, ikke Jupp Heynckes. Han har har bare bestemt seg for å gi seg i Tykland [ikke legge opp helt enda, red], men akkurat nå tenker han på den tyske cupfinalen"

Det er enda usikkert om Florentino Perez vil gå for Jupp Heynckens eller om han velger italieneren Carlo Ancelott, men alt tyder på at vi har en løsning innen en uke.

Pmn6