Real Sociedad 3-3 Real Madrid

Real Madrid ledet lenge, så fikk Sociedad lønn for strevet.

0-1 Higuaín (6')
0-2 Callejon (57')
1-2 Prieto (63')
2-2 Griezmann (77')
2-3Khedira (80')
3-3 Prieto (93')

Real Madrid heldige i første omgang

Etter allerede seks minutter kom kampens første scoring. Da Mikel González ble stresset snappet Higuain ballen, satte fart mot mål før han enkelt satte ballen i det lengste hjørnet. González var nære på å gjøre det godt igjen fem minutter senere, men forsøket hans etter en corner gikk i nettveggen.

Sociedad var det førende laget i omgangen, og det var de som skapte sjansene. 19 minutter ut i omgangen var Griezman veldig nære på å utlikne, men en fabelaktig redning av Diego López hindret scoringen. Lopez måtte tvinge frem en bra redning igjen, kun to minutter etter da det var Aguirette som forsøkte seg med en heading.

Det kom flere muligheter for Griezman i omgangen, og en god Diego López sørget for at Real Madrid beholdt ledelsen til pause, i det som var en svak omgang av Real Madrid. Mourinhous menn var heldige som gikk med ledelsen til pause.

Fartsfylt andre omgang

Andre omgang startet langt bedra for Real Madrid sin del. Kaká, som hadde vært svak i første omgang, var langt mer involvert, noe som gjorde at Real Madrid igjen kunne skape målsjanser. Det ble utnyttet drøye ti minutter ut i omgangen da Kaká slo et flott innlegg til José Callejon som enkelt styrte ballen i mål og doblet ledelsen til Real Madrid.

Håpet om Champions League neste sesong var i ferd med å briste for La Real, men så pekte dommer Jose Luis Gonzalez på straffemerket etter at Khedira handset inne i 16-meteren. Straffen ble tatt av Prieto, som var iskald mot Diego López da han satte ballen i det høyre hjørnet. Som i første omgang var det Sociedad som skapte flest målsjanser, men Diego López sto i veien gang på gang.

Men etter 77 minutter måtte også López gi etter. Et godt innlegg Martinez Berridi ekspederte Griezmann med en enkel avslutning i mål. Real Madrid svarte derimot umiddelbart, da Khedira og Özil kombinerte fint sammen, før Khedira chippet ballen elegant i mål, og sendte Real Madrid i ledelsen for andre gang i kampen.

Sociedad presset på mot slutten, og fikk sin belønning tre minutter på overtid. Etter noen dueller foran målet til López havnet ballen hos Prieto som headet ballen mot mål. López maktet ikke holde ballen ute, og utlikningen var et faktum. Det var også det siste som skjedde i kampen, som da endte 3-3.

Hva syntes du om kampen? Kom med dine meninger i kommentarfeltet!

Pmn6