Di María til PSG?

De franske seriemesterne vil svare på Monacos pengebruk.

De franske seriemesterne er ute etter nye forsterkninger og vender snuten mot Real Madrid. Det har vært en åpen hemmelighet at Real Madrids president, Florentino Perez, vil selge noen spillere i sommer for å finansiere Cristianos nye kontrakt og flere innkjøp. Ved å lette litt på lønnsutgiftene håper presidenten at han kan legge frem et kontraktforslag Ronaldo er fornøyd med. Med flere storspillere i kikkerten blir de hvite pent nødt til å kvitte seg med noen av sine nåværende spillere.

Les også: Carvalho til Monaco

De nyopprykkede AS Monaco tok alle på senga da de forrige uke signerte to spillere fra Porto, James Rodríguez og João Moutinho for hele 70 millioner euro. I går ble det kjent at Real Madrid-spiller Carvalho også har signert for nyrike Monaco.

Med Monacos pengebruk, vil ikke PSG være noe dårligere og vil derfor signere Di María i sommerens overgangsvindu. Portugisiske ’A Bola’ skriver at personer som står nær Jorges Mendes, agenten til Di María, hevder at PSG skal legge inn et bud på 25 millioner euro for den argentinske vingen.

Les også: Fotballens mørkemenn

Real Madrid på sin side håper på mer enn disse 25 millionene. Di María har siden Mourinhos ankomst vært så å si fast inventar i førsteelleveren. Florentino håper på å få opptil 30 millioner euro for ham.

PSG er ikke den eneste klubben som har fått øynene opp til argentineren. MARCA skrev tidlig i mai at klubber som PSG, Manchester United og Manchester City kommer til å legge inn bud som Real Madrid vil akseptere.

Er det lurt av Real Madrid å selge Di María?

Pmn6