- Vanskelig å si nei til Real Madrid

Luis Suárez utelukker ikke en overgang til den spanske hovedstaden i sommer.

Liverpools stjernespiller Luis Suárez har blitt heftig debattert de siste årene. I tillegg til fantastiske prestasjoner på banen, har også Suárez fått mye oppmerksomhet for sine usportslige opptrinn. Liverpool klarte heller ikke forrige sesong å kvalifisere seg til Champions League, noe som en spiller av Suárez' kaliber ønsker. Til en uruguayansk radiostasjon innrømmer 26-åringen at det vil bli vanskelig å si nei til Real Madrid:

- Man ønsker alltid å vinne ting med de største klubbene. Jeg har snakket med agenten, men det er ikke noe spesifikt som skjer enda. Det vil bli vanskelig å avslå et tilbud fra Real Madrid, men jeg har fortsatt kontrakt med Liverpool.

Suárez har høstet mye kritikk fra engelsk presse, og har gjort seg selv til offer for mange overskrifter. Det hele eskalerte da han mot Chelsea hjemme på Anfield bet Branislav Ivanović i armen. Nå er det mye som tyder på at han er lei England:

- Jeg elsker å spille for Liverpool og jeg er fornøyd med å være hos Liverpool, men måten jeg har blitt behandlet på de siste ukene... Det har vært angrep fra alle sider til tross for at jeg beklaget feilen. Det var det første jeg gjorde, sa han og fortsatte:

- Jeg er ikke forberedt på å takle de engelske journalistene. Jeg har jobbet så hardt for å komme dit jeg er så jeg er ikke villig til å la en gruppe journalister behandle meg urettferdig. De baserer alt på engasjementet mitt og ikke hva jeg gjør på banen.

OMSTRIDT: Suárez har skapt mange overskrifter.

Edinson Cavani, også fra Uruguay, er også sterkt linket til Real Madrid. Den hardtarbeidende Napoli-spissen endte opp som toppscorer i Serie-A 2012/13-sesongen, og flere storklubber skal være villig til å bla opp for å hente ham til klubben. Suárez utelukker ikke at begge to spiller for Real Madrid neste sesong:

- Det er fantastisk for Uruguay om både (Edinson) Cavani og jeg ender opp sammen i Real Madrid, men vi må vente å se hva som skjer om et tilbud kommer.

Kilde: Marca.com

Hva tror du? Vil du se Luis Suárez hos Real Madrid neste sesong? Hva med Edinson Cavani?

Pmn6