- Jeg ville aldri ha sagt nei til Madrid eller Barcelona

Macca med råd til Gareth Bale denne sommeren

Steve McManaman - eller bare Macca - gikk gratis til Real Madrid sommeren 1999 og fikk fire sesonger i den spanske hovedstad og vant to Champions League titler (2000 og 2002) og to ligatitler (2001 og 2003) under Vicente del Bosque sin ledelse. Den populære engelskmannen snakket i går med media og ga Real Madrid-aktuelle Gareth Bale noen råd:

"Dersom han noen gang får mulighet til å spille for Real Madrid eller Barcelona, ville jeg aldri ha sagt nei til dem. Jeg tror at han før eller sener, dette året eller det neste, trenger å spille mot de beste i verden. Han trenger å konkurrere mot dem ettersom han selv er en av verdens beste, i form"

Steve McManaman fikk selv oppleve å ikke bare spille Champions League med Real Madrid, men også vinne trofeet to ganger. Macca scoret også like så greit det andre målet i Paris i Madrid sin 3 - 0 seier i finalen mot Valencia.

"Han vil snart ønske å spille i Champions League igjen og dersom Tottenham ikke klarer den jobben, da tror jeg de vil ha vanskeligheter med å holde på han. Men det er avhengig om hvorvidt han er fornøyd i London, om han egentlig ønsker å spille i utlandet og om han ønsker denne utfordringer"

Macca minnet også oss alle om at fotballspillere også er mennesker og har mange prioriteringer, ikke bare fotballen.

"Han er 23 år gammel, han er enda veldig ung og han er en nybakt far - han har ikke noe hastverk. Alt er avhengig av hva han faktisk ønsker å få til, ikke sant?"

Så får vi se om en telefonsamtale fra Zinedine Zidane vil få Gareth Bale til å tenke på flomlys-kamper i Europa og 80 000 tilskuere på Santiago Bernabéu.

Pmn6