Castilla jakter sin sjette strake hjemmeseier

Alberto Torils menn møter opprykkskandidatene Alcorcón.

Runde 41
Marca TV
Søndag 2. juni kl. 18:00
Estadio Alfredo Di Stéfano

Det er duket for sesongens siste hjemmekamp for Castilla. Hvittrøyene møter Alcorcón, laget som for øyeblikket ligger på femteplass i Segunda División. Sistnevnte har fortsatt muligheten til å havne på direkte opprykksplass, men risikerer samtidig å miste playoff-plassen sin, ettersom Ponferradina og Las Palmas puster dem i nakken.

Castilla håper på sin side å fortsette ubeseiret på hjemmebane. Ungguttene har ikke tapt på Alfredo Di Stéfano i 2013. Etter årsskiftet har det blitt åtte seire og to poengdelinger, samtidig som at man har rykket ifra som ligaens mestscorende hjemmelag med 50 mål.

Córdoba, Huesca, Mirandés, Murcia og Lugo er de siste lagene som har måttet forlate Estadio Alfredo Di Stéfano uten et eneste poeng. Castilla håper å føye Alcorcón på den listen, og som Tomás Mejías påpekte før kampen, vil de gjøre det med den samme offensive kraften de har vist hele sesongen.

- Vi er nødt til å fortsette arbeidet på den samme, gode måten som før. Vi er blant ligaens mestscorende lag, vi har veldig offensive spillere og det jobber i vår favør, sa en optimistisk Tomás Mejías.

Med to kamper igjen av årets sesong, ligger Castilla likt med Barcelona B i kampen om å bli Segunda Divisións mestscorende lag. Rivalene har begge notert seg for imponerende 75 mål. På tabellen er riktignok katalanerne to poeng foran, men Castilla har fortsatt gode muligheter til å passere erkerivalene og avslutte sesongen som det høyest plasserte reservelaget i Spania.

Pmn6