Offisielt: Carvajal tilbake til Madrid

Real Madrid har aktivert utkjøpsklausulen til Bayer Leverkusens Dani Carvajal.

Det har ligget i luften mer eller mindre siden han forlot Real Madrid i fjor sommer, og Florentino Pérez bekreftet det for kort tid siden, men nå er det omsider offisielt; Real Madrid har aktivert Dani Carvajals utkjøpsklausul fra Bayer Leverkusen.

Overgangssummen til den tidligere Castilla-spilleren - som spilte seg til en plass i årets lag i Bundesliga denne sesongen - ligger på 6,5 millioner euro.

Den 21 år gamle høyrebacken har vært eksepsjonell siden han forlot den spanske hovedstaden til fordel for tysk fotball og Bayer Leverkusen. Denne sesongen har han stått for ett mål og åtte målgivende pasninger, samt spilt hele 3149 minutter med toppfotball.

Dermed har Real Madrid sikret seg en ung, spansk, offensiv og egenutviklet høyreback som utfordrer for Álvaro Arbeloa. Vil man ha en smakebit på hva unggutten er kapabel til, kan man følge hans Spania i U21-EM som sparkes i gang denne uken.

Hvis du ikke orker å vente helt til Spanias åpningskamp mot Russland på torsdag, kan du ta en titt på dette fantastiske målet til Carvajal mot Hoffenheim tidligere denne sesongen.

Tror du Carvajal kommer til å danke ut Arbeloa fra startoppstillingen?

Pmn6