- Real Madrid vil alltid ha de beste

Florentino Perez snakket om Gareth Bale og om hvordan han ikke ville snakke om han..

Florentino Perez snakket med Marca i går og i intervjuet ble fokuset i stor grad lagt mot Gareth Bale og hva Real Madrid presidenten tenkte om waliseren og mulighetene for å hente han til den spanske hovedstad i sommer.

"Real Madrid vil alltid ha de beste. Tottenham er en veldig respektert klubb, men vi må uansett først se hvem som blir vår nye trener og så vil vi begynne å bygge årets lag. Vi ønsker ikke å snakke for mye om Bale fordi han spiller i en veldig respektert klubb og de vil bli frustrert om det snakkes for mye om spilleren deres. Jeg kjenner deres leder godt [Levy, red] og han liker ikke slikt. Men, som jeg sa, vi har en lang liste hvor det også vil være én spesiell spiller."

Ettersom Gareth Bale fort vil / ville ha kostet Real Madrid enorme summer i sommer, ønsket Perez å forklare hvordan dette fungerer i hans økonomiske system og hvordan de "dyreste spillerne" fort blir de "billigste spillerne" i Real Madrid.

"Jeg tenker det samme som om det var et tennis-lag jeg skulle skape, og Rafael Nadal ville ha kostet meg millioner. For spillere som dette kan du være villig til å betale alt, ettersom de også skaper store inntekter. Jeg viste i 2000, med slike spillere, at du kan endre på dynamikken i en klubb; gå fra å tape penger til å tjene penger. Da kan du begynne å virkelig studere spilleren og mulighetene"

Pmn6