- Zidane blir ikke sportsdirektør

I følge Marca ønsker ikke "Zizou" en direktørstilling og vil heller bli assistenttrener i Real Madrid

Zinedine Zidane ble lansert av oss i realmadrid.no (22.mai) som et interessant alternativ som assistenttrener i Real Madrid og nå skal Zizou ha kommunisert dette ønsket overfor president Florentino Perez. Da Perez begynte sin valgkampanje for 2013-valget fortalte Perez media at "Zidane skal lede prosjektet" og hvordan det var presidenten sitt ønske at franskmannen altså skulle innta en direktørstilling med lederansvar for det sportslige.

Siden da har Florentino Perez måtte ta noen skritt tilbake og har åpnet opp for at Zidane heller ønsker å trene. Perez har ikke ville bekrefte Zidane sine arbeidsoppgaver overfor media og har siden de første uttalelsene heller åpnet opp for Zidane i treningsdress i stedet for en mørk dress på et kontor.

I går holdt Florentino Perez og Zinedine Zidane et møte angående trenerspørsmålet og eventuelle forsterkninger i sommer og her skal franskmannen gjort det endelig klart at han ønsker å et tettere forhold til spillerne og ønsker å bli Carlo Ancelotti sin assistenttrener i Real Madid [hvis/når italieneren blir bekreftet som trener].

I følge den spanske sportsavisen føler Zidane at han kan få gjort like mye - eller mer - fra treningsfeltet som fra kontoret. Det er ventet at Zidane likevel vil fungere som en av Perez sine rådgivere, slik som tidligere, men han vil ikke få en offisiell direktørstilling i klubben.

Det er ventet at en av Zidane sine første oppgaver er å sikre seg at Jesé blir en del av a-laget neste sesong og Marca hevder å vite at Zizou ønsker å jobbe tett med den spanske juvelen.

Pmn6