Ancelotti snart klar?

Sky Italia melder at Capello tar over PSG

Det har vært mange rykter i avisene de siste ukene angående Carlo Ancelotti og Real Madrid, men likevel har situasjonen forblitt uavklart. Det har vært en dårlig skjult hemmelighet at italieneren er Florentino Perez sitt førstevalg, men Real Madrid har vært uten en hovedtrener i flere uker siden José Mourinho annonserte sin exit. Til tross for dette er det få som betviler at Ancelotti blir ny trener i Madrid og i følge Sky Italia kan dette skje allerede denne uken.

Sky Italia meldte i dag tidlig at Fabio Capello har sagt ja til Paris St.Germain og forlater det russiske landslaget. PSG skal ha betalt det russiske forbundet 3mil euro for å kjøpe han ut av sin kontrakt. Det er ventet at Capello bare vil trene de franske seriemesterne neste sesong. Laudrup skal ha vært aktuell forrige uke, men dansken nektet å skrive under en 1 års kontrakt. I følge Sky Italia er planen til det franske hovedstadslaget og uansett ansette Arsenal-trener Arsene Wenger neste år. Sjeikene håper å kunne overtale han til å ta over klubben fra og med 1.juli 2014.

Rapportene fra Italia er bare de nyeste i en lang rekke av spekulasjoner rundt Ancelotti og Real Madrid. Det er mulig det er en løsning rundt hjørnet, men det må nevnes at avisene har spekulert i dette i flere uker allerede.

Oppdatering: Senere i dag meldte sportavisene at Capello (i likhet med Michael Laudrup) skal ha sagt nei til PSG pga kontraktslengden på bare 1 år.

Pmn6